Özgün Law Firm

Özgün Law Firm

AVUKATLAR İÇİN ÖNEMLİ BİR DİJİTAL DEĞİŞİM OLAN AVASSİST UYGULAMASI KULLANIMA AÇILDI

AVUKATLAR İÇİN ÖNEMLİ BİR DİJİTAL DEĞİŞİM OLAN AVASSİST UYGULAMASI KULLANIMA AÇILDI

Avassist uygulaması, dijital dünyaya adım atarak App Store ve Google Play Store’da yerini aldı. Bu uygulamayla birlikte artık avukatlar tevkil ve bilirkişi işlerini bu uygulama üzerinden yapabilecek. Bunun yanı sıra, avukatlar bu yenilikle birlikte gerçek zamanlı bilgi aktararak yardımlaşabileceği bir platforma kavuşmuş olacak.

AvAssist Neleri Değiştirecek?

Bu uygulamanın en büyük amacı kullanıcılara zaman kazandırırken yapılacak olası hataları en aza indirerek yüksek hizmet kalitesi sağlamak. Uygulamanın dijital dünyaya geçmesini sağlayan ADVİSOR LTD. şirketi ve AvAssist ortakları, avukatların bilirkişilerle bağlantı kurmakta zorlandığını belirterek, başka illerdeki hukuki işlemleri tamamlarken yaşanan sıkıntıları göz önünde bulundurup avukatların meslektaşlarıyla bağlantılarını kuvvetlendirmek adına bu uygulamayı hayata geçirme kararı aldıklarını belirtiyorlar.  Türkiye’de hukukçuluk alanında yapılan ilk yeniliklerden olan tam adıyla “AvAssisst; Avukat Dayanışma ve Yardımlaşma/Bilirkişi Destek” isimli uygulamanın hukukçular tarafından fazlasıyla talep göreceği düşünülüyor. Bu yenilik sayesinde avukatlar ve büroların daha güvenilir bir raporlama sistemine sahip olacağı muhtemel görünüyor. AvAssist’in içinde bulundurduğu bilirkişi/danışman/uzman modülü, hukuki konuları her açısıyla ele alan ve davalara çözüm odaklı bir bakış açısı getiren, farklı hukuk alanlarında yüksek deneyim sahibi ekibi ve uzman akademisyenleriyle avukatlara destek vermeyi amaçlayan dijital bir hukuk uygulamasıdır.

Sonuç:

Teknoloji çağının getirdiği yeniliklerle değişen dünyada, hukuk disiplininin kendini canlı tutma serüveni devam etmekte. AvAssist hukuk uygulamalarına kapı açan, bu alanda teknoloji dünyasına adım atan bir hukuk uygulaması. Bu uygulamayla birlikte amaçlanan avukatlar için güvenilir ve kaliteli bir iletişim ağı yaratarak meslektaşlarıyla olan bağlantılarını güçlendirmek bunun yanı sıra deneyimli ve uzman kadrosuyla bilirkişi konusunda taraflara destek sağlamaktır.

Kaynakça: https://avassist.com.tr/

HABERİ PAYLAŞIN
HABERİ YAZDIRIN