Özgün Law Firm

Özgün Law Firm

PLG İSTANBUL TOPLANTISI / 12-15 HAZİRAN 2025

PLG İSTANBUL TOPLANTISI / 12-15 HAZİRAN 2025

İstanbul’da 50’den fazla ülkeden hukuk profesyonelini bir araya getirdiğimiz üç günlük unutulmaz PLG International Lawyers buluşmamızı başarıyla tamamladık!

12-15 Haziran 2025 tarihleri arasında İstanbul'da ev sahipliği yaptığımız etkinlikte, hukuk dünyasının güncel konularını ele aldığımız değerli sunumlar, ilham verici tartışmalar ve bilgi paylaşımıyla dolu oturumların yanı sıra; kültürel gezilerle İstanbul’un eşsiz atmosferini birlikte yaşadık.

Özellikle sayın konuşmacılarımız:

  • Muzaffer Eroğlu, ESG uygulamaları, regülasyonlar ve rekabet hukuku ilişkisini derinlemesine ele aldı,

  • Sumru Akter, hukukta finans yönetimi ve varlıkların değerlendirilmesi konularında yeni bakış açıları sundu,

  • Merve Hancı Biçkes, ödeme hizmetleri mevzuatına dair bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.

Ayrıca Young PLG grubumuzla birlikte gerçekleştirdiğimiz kültürel gezide İstanbul sokaklarında birlikte yürüdük, tarihi yerlerde anılar biriktirdik ve günü boğazda simit ve çay eşliğinde noktaladık.

Katılan, katkı sunan ve bu deneyimi mümkün kılan herkese gönülden teşekkür ederiz. Bir sonraki buluşmayı şimdiden heyecanla bekliyoruz!










ETKİNLİĞİ PAYLAŞIN
ETKİNLİĞİ YAZDIRIN